انجام خدمات حقوقی و تنظیم اوراق قضایی با عدل آرا
انجام خدمات حقوقی و تنظیم اوراق قضایی، بدون کمک وکلا یا کارشناسهای خبرهای که بایدها و نبایدهای لازم رو نمیدونن، امری زمانبر و گاها انرژیگیره! برای اینکه در روندهای اداری و حقوقی آرامش داشته باشی و کارها رو به درستی و یکباره انجام بدی از کارشناسهای عدل آرا در تنظیم اوراق قضایی یا انجام خدمات حقوقی کمک بگیر و دست تنها نرو تو دل معرکه!

برای دریافت خدمات حقوقی، با عدل آرا همگام شو!
خدمت قضایی مورد نظرت رو انتخاب کن و مراحل مربوط به اون رو گام به گام با عدل آرا پیش برو تا در کمال آرامش، بهینهترین استفاده ممکن رو از زمان داشته باشی
مدعی آنچه را از دادگاه میخواهد در قالب دادخواست تنظیم و به موجب آن طرح دعوی مینماید.
نوع دادخواست خود را انتخاب کنید
طرح اولیه هرگونه ادعا و درخواست از دادگاه نخستین بدوا به وسیله دادخواست بدوی انجام میپذیرد. دعوای ورود ثالث زمانی مطرح می گردد که شخص ثالثی، در دادرسی که میان دو طرف دیگر در حال رسیدگی می باشد، خود را محق دانسته و یا آنکه خود را در محق دانستن یکی از طرفین، ذینفع می داند. شخص ثالث، می تواند تا زمانی که ختم دادرسی، اعلام نشده است، وارد دعوا شود. جلب ثالث در قانون آیین دادرسی مدنی دعوای جلب ثالث یکی از اقسام دعاوی طاری می باشد. جلب ثالث زمانی انجام می گیرد که یکی از طرفین دعوا یا هر دوی آنها، شخص ثالثی را به دعوا فراخوانده تا از اصحاب دعوا شود. دعوائی که در مقابل دعوای دیگری که دعوای اصلی نام دارد، طرح شده باشد؛ دعوای متقابل نام دارد. دعوای متقابل باید با دعوای اصلی ناشی از یک منشأ باشند یا ارتباط کامل داشته باشند و علاوه بر این از قبیل دعوای صلح و تهاتر و فسخ و رد خواسته که برای دفاع از دعوای اصلی اظهار میشود، نباشد. اصطلاح دعوای اضافی یا دعوای تکمیلی در قانون به کار نرفته است. در رویه عملی دعوای اضافی یا تکمیلی به دعوایی اطلاق می شود که خواهان، پس از اقامه دعوای اصلی، علیه خوانده مطرح می نماید مشروط بر اینکه با دعوای اصلی مرتبط یا دارای منشا واحد باشد و تا پایان اولین جلسه دادرسی مطرح شود.
مطالبه و یا اعلام رسمی حق و یا هرگونه اظهاری از طریق اظهارنامه به عمل می آید.
هرگونه تقاضا و درخواست طرفین یک دعوی از دادگاه یا مرجع قضایی به وسیله تقدیم لایحه به ان مرجع انجام میپذیرد.
احقاق حقوق شاکی خصوصی یا زیان دیده ناشی از وقوع یک جرم که در قالب شکوائیه به دادسرا تقدیم میگردد.
طرح اعتراض به آراء صادره از هریک از مراجع قضایی و محاکم
نوع دعاوی اعتراضی خود را انتخاب کنید
از طرق اعتراض به رای دادگاه بدوی ( نخستین ) تجدید نظرخواهی است که به وسیله دادخواست تجدید نظر به عمل می آید. واخواهی به معنای اعتراض به حکمی است که در غیاب خوانده یا متهم صادر شده است. این اعتراض از حقوق قانونی افرادی است که نتوانستهاند در جلسه دادگاه شرکت کنند. برای واخواهی، فرد معترض باید دادخواستی تنظیم و به دادگاه صادرکننده حکم ارائه کند. اعتراض به قرار نهایی دادسرا توسط شاکی در شرایطی است که دادسرا قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب صادر نموده باشد که مهلت اعتراض به قرار نهایی دادسرا برای اشخاص مقیم ایران ده روز از تاریخ دریافت ابلاغیه قرار نهایی دادسرا است . مراحل اعتراض به قرار نهایی دادسرا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می شود . فرجامخواهی به معنی درخواست رسیدگی دوباره به یک پرونده کیفری یا حقوقی است و دادگاه فَرجام یا دیوان تمیز دادگاهی است که عمدتاً به فرجامخواهی رأیهای صادر شده توسط یکی از دادگاههای عمومی یا تجدید نظر کشوری رسیدگی میکند. در بسیاری از کشورها رأیهای دادگاه فرجام را نمیتوان فرجامخواهی نمود. اعادهدادرسی یک روش استثنایی اعتراض به آرای محاکم است که به موجب آن، پرونده ای که با رای قطعی یا قطعیت یافته مختومه شدهاست، مجدداْ مفتوح و مورد رسیدگی قرار میگیرد. این اعتراض به رأی صادره دادگاه مربوط میشود و ادعا میکند که رأی دادگاه حقوق شخص ثالث را نادیده گرفته یا نقض کرده است. مثال: اگر دادگاه حکمی صادر کند که مالکیت شخص ثالث بر یک مال را نادیده بگیرد، شخص ثالث میتواند با طرح اعتراض ثالث عادی، این رأی را به چالش بکشد. تجدید نظر خواهی یکی از مهمترین و پرکاربردترین روشهای اعتراض به احکام دادگاهها در قانون آیین دادرسی مدنی و قانون آیین دادرسی کیفری ایران است. در این روش، رای صادره از دادگاه بدوی (دادگاه نخستین) به دلیل مشخصی مانند اشتباه در اعمال قانون، نقص در تحقیق و بررسی، یا دلایل جدید، مورد بررسی مجدد قرار میگیرد. عتراض ثالث اجرایی در مواردی مطرح می شود که مالی در راستای اجرای رأی دادگاه توقیف شود و شخص ثالث مدعی مالکیت یا اظهار حقی بر آن است و به توقیف مال و اجرا اعتراض داشته باشد. مطرح نمودن این اعتراض مهلت خاصی ندارد. ثبت دادخواست از سوی معترض ثالث اجرایی از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می شود.
نوع اوراق
تخصص وکیل
بارگذاری مدارک
تایید نهایی

میخوای قبل از تنظیم سند و اوراق با کارشناسهای عدل آرا صحبت کنی؟
اگه مشکلی که داری که نمیدونی برای شروع مراحل حل کردنش دقیقا کدوم مسیر حقوقی رو باید پیش بگیری؛ اصلا نگران نباش. وکلا و کارشناسهای عدل آرا آمادن که بهت کمک کنن، سوالت رو ازشون بپرس و با خیال راحتتر قدم بردارد
سوالت رو بپرس